Gombával készülünk az ünnepekre

Tekintettel arra, hogy mennyire sokszínű étel a gomba, és milyen nagyszerű, tápanyagdús opció a hús helyettesítésére, mondanunk sem kell, hogy a gomba kiváló választás böjtben is.

Bővebben

Csiperkegomba: a segítségünk a diétában

A gomba táplálkozásunk fontos alappillére, hiszen egy rendkívül egészséges, értékes tápanyagokban gazdag és sokszínű élelmiszer, amely nagyon jó választás lehet azok számára, akik fogyni szeretnének.

Bővebben

Szuper hazai élelmiszerek

Dióhéjban összefoglalva a szuperélelmiszerek lényegét, elmondhatjuk, hogy azokat az élelmiszereket tartjuk általában “szupernek”, amelyekben értékes tápanyagok színes palettáját nagy mennyiségben találjuk meg.

Bővebben

A gomba megfelelő előkészítése

A gomba egy olyan alapanyag, amelyet előszeretettel csempészünk be valamennyi ízletes fogásunkba, mivel annyira kellemes és jellegzetes az íze és állaga. De mit kell tudnunk a gombáról, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a kedvenc gombás fogásainkból?

Bővebben

A gombafogyasztás előnyei

A gomba egy hihetetlenül sokoldalú és emiatt is közkedvelt alapanyag számos finom étel elkészítésénél. Nagyon sok mód van rá, hogy beiktassuk étrendünkbe és számos előnye van a fogyasztásának.

Bővebben