A fehér és barna csiperke mellett,laskagomba szortimenttel rendelkezünk, valamint kiváló minőségben és különböző kiszerelésekben kínáljuk termékeinket.

A minőséget garantálja, hogy szedés után legfeljebb egy órán belül befejezzük a termékek hűtését. Az osztályozást, majd a csomagolást követően a kiszállításokat saját gépjármű flottánkkal végezzük.

Gombakínálatunk

Fehér csiperke

Első osztályú, ízletes, magas beltartalmi értékkel bíró fehér csiperkegomba különböző kiszerelésekben. Ezt a kiváló minőségű csiperkegombát különlegesen magas higiéniai előírások szerint termesztjük, vegyszermentes termék.

Barna csiperke

Az erdei gombák ízvilágát megőrző, de kellemes roppanós csiperkegomba, amit különös gondossággal vegyszermentes környezeteben termesztünk. Kis méretben salátákhoz, a nagy méretű nyílott barna fejeket pedig grillezéshez ajánljuk.

Laskagomba

Édeskés ízű gomba. Vannak, akik szerint íze kicsi hasonlít az osztrigáéhoz, mások inkább ánizsosnak találják. Változatos fogásokat készíthetünk belőle, hiszen íze intenzív és nagyon finom.

Gombamix

Rendkívül ízletes gombamixek, ami a konyhában a legjobb alapanyagot biztosítja bármilyen gombás étel elkészítéséhez. Fehér és barna csiperkegomba és laskagomba biztosítja a mix változatos ízvilágát.

Modern termesztéstechnológia, kiváló minőség

Románia egyik legnagyobb gombatermesztő felületén, x m2-en, közel x holland-típusú automatizált gombaházban képzett szakemberekkel termesztjük a friss gombát. A tartós frissességet vákuumhűtők, nagyteljesítményű osztályozó és csomagoló sorok, illetve saját szállítóflotta garantálja.

Évtizedek tapasztalata

A gombatermesztés sok sok odafigyelést és elhivatottságot igénylő tevékenység, melyet immár húsz év tudásával és tapasztalatával a legnagyobb tanúsító intézetek ellenőrzése mellett végzünk partnereink megelégedettségére.