Pe lângă ciupercile champignon, avem și un sortiment bogat de ciuperci pleurotus. Oferim produse de calitate excelentă, într-o varietate de pachete disponibile.

Garantăm calitatea prin faptul că terminăm procesul de răcire a ciupercilor în maximum o oră de la recoltare. În urma clasificării și ambalării, asigurăm transportul produselor cu propria flotă de vehicule.

Sortimentul nostru de ciuperci

Ciuperci champignon albe

Ciuperci albe de primă clasă, gustoase, cu conținut ridicat de nutrienți, în diverse pachete. Aceste ciuperci de înaltă calitate sunt cultivate în conformitate cu standarde de igienă deosebit de ridicate și sunt produse fără substanțe chimice.

Ciuperci champignon brune

Ciupercile champignon brune sunt mai crocante, însă păstrează gustul inedit al ciupercilor de pădure. Le cultivăm cu atenție sporită, într-un mediu fără chimicale. Ciupercile mici sunt ideale pentru salate, iar pălăriile celor mari pot fi preparate pe grătar.

Ciuperci pleurotus

Ciupercile pleurotus au un gust dulceag. Unii spun că are gust de stridii, alții consideră că este mai anasonat. Le putem folosi în prepararea multor mâncăruri, deoarece gustul lor este intens și foarte delicios.

Mix de ciuperci

Amestecuri extrem de gustoase de ciuperci, care pot fi cele mai bune ingrediente din bucătărie pentru prepararea oricărui fel de mâncare cu ciuperci. Conțin ciuperci champignon albe și brune și ciuperci pleurotus pentru un gust aparte.

Tehnologie modernă de cultivare, calitate superioară

Cultivăm ciuperci proaspete pe una dintre cele mai mari zone de cultivare a ciupercilor din România, cu profesioniști instruiți în case de ciuperci automate de tip olandez. Prospețimea durabilă este garantată de răcitoarele cu vid, liniile de sortare și ambalare performante și propria noastră flotă de transport.

Zeci de ani de experiență

Cultivarea ciupercilor este o activitate care necesită atenție și angajament, o activitate pe care o desfășurăm acum cu cunoștințele și experiența a douăzeci de ani, sub supravegherea celor mai mari institute de certificare, spre satisfacția partenerilor noștri.