Ciuperci umplute cu bulgur

Această rețetă de ciuperci umplute cu bulgur este o mâncare ușoară și gustoasă vegetariană, potrivită atât ca garnitură, cât și ca fel principal.

Citeşte

Tocinei cu ciuperci

Pregătește tocinei tradiționale cu ciuperci proaspete! Călește ciupercile cu ceapă și usturoi, apoi servește-le alături de tocineii și smântână sau sos tartar!

Citeşte

Ragout de ciuperci cu linte roșie

Această rețetă fără carne este, prin urmare, nu numai o masă consistentă într-un singur vas, ci se poate integra și în diferite diete și regimuri alimentare speciale.

Citeşte

Biscuiți în formă de ciuperci

Un mod vesel prin care să ne împrietenim cu ciupercile: să coacem biscuiți în formă de ciupercă împreună cu copiii! Să-i lăsăm să frământe aluatul, să taie ei înșiși formele de ciuperci, să le pună în tava de copt, iar când sunt copți, să le decoreze cu colorant alimentar.

Citeşte

Ardei umpluți cu ciuperci

În perioada premergătoare Postului Mare, mulți renunță la carne, dar există și un număr tot mai mare de persoane care, indiferent de sărbătoare sau de convingerile religioase, reduc sau elimină carnea din alimentația lor în numele unui stil de viață sănătos și ecologic.

Citeşte

Sos pentru steak cu ciuperci pleurotus și smântână

Ciupercile pleurotus sunt un ingredient excelent pentru o varietate de sosuri, iar aroma lor specială de stridii poate îmbunătăți chiar și cele mai simple preparate. În rețeta video, am pregătit-o cu friptură. Acest fel principal festiv poate fi vedeta ospățului de Fărșang, dar poate fi preparat cu mare succes și pentru orice altă ocazie.

Citeşte

Tocăniță brașoveană cu ciuperci pleutorus

Tocănița brașoveană este o mâncare populară pregătită inițial din carne de porc, vită sau chiar miel, a cărui origine este neclară, deși e sigur că nu a fost pregătită pentru prima dată la Brașov.

Citeşte

Tocană de ciuperci cu tarhon

Acest fel de mâncare este infirmarea perfectă a afirmațiilor conform cărora carnea este un ingredient obligatoriu la tocanele cu tarhon. În mâncarea vegetariană pregătită din ciuperci champignon brune și completată cu multe legume gustoase se prezintă adevăratele arome ardelene. O puteți pregăti pentru prânz sau chiar pentru cină.

Citeşte

Ciuperci pleutorus murate cu ghimbir

Sărbătorile de iarnă sunt de neimaginat fără murături de casă care, cu gustul lor caracteristic, echilibrează și scot în evidență felurile principale. Alături de borcanele de murături de castraveți sau roșii verzi, pune pe raft și o specialitate: ciuperci pleutorus marinate cu ghimbir.

Citeşte

Ciuperci murate

Vremea conservelor e în plină desfășurare, rafturile cămarei se umple cu borcane de conserve pline cu tot felul de bunătăți. Pe lângă clasicele murături de legume, castraveți murați, capia, conopidă și altele, această murătură excelentă cu ciuperci cu sigur va arăta bine pe raftul cămarei!

Citeşte

Chifteluțe cu ciuperci și cartofi

Copilul nu mănâncă ciupercile, deși încercăm cu cele mai delicioase și complicate rețete pe care de altfel le adoră toți? Hai să ascundem ciupercile, acest superaliment grozav cu nutrienți importanți pentru un organism tânăr, într-o chiflă simplă, dar grozavă!

Citeşte

Musaca vegetariană cu ciuperci

Musaca nu trebuie să fie neapărat un fel de mâncare plin de grăsime și cu multă carne. Același gust divin și aceeași textură excelentă se poate obține și dacă o pregătim cu ciuperci, având astfel un preparat vegetarian, delicios și totuși sănătos.

Citeşte

Pate condimentat de ciuperci

Un deliciu cremos care este începutul perfect pentru orice zi a săptămânii, cu pâine proaspătă și legume crocante. Nu-i așa că și tu te-ai gândit imediat la un pate de ciuperci divin?

Citeşte

Salată de ciuperci cu maioneză

O gustare revigorantă și delicioasă perfectă pentru serile calde de vară sau drept aperitiv la petrecerile în aer liber cu cei dragi, această salată de ciuperci cu maioneză va fi cu siguranță vedeta mesei.

Citeşte

Tocăniță de ciuperci vegană

Până și iubitorii tocănițelor tradiționale vor fi impresionați de această rețetă de tocăniță cu ciuperci vegană, super sănătoasă și care nu îngrașă. Încearc-o și tu!

Citeşte

Ciuperci savuroase la grill în 3 feluri

Avem vești bune pentru toți cei care, asemenea nouă, nu se plictisesc niciodată de savoarea inegalabilă a ciupercilor la grătar: v-am adus nu una, ci trei rețete noi, pentru a garanta că toată lumea își va găsi preferata.

Citeşte

Ciuperci grill cu usturoi și lămâie

Când sosește vremea pentru grill, scena nu e doar a cărnurilor suculente. Pregătește ciupercile tale preferate pe grătar, și oferă-le un plus de savoare cu acest sos cu usturoi și lămâie.

Citeşte

Ciorbă falsă de burtă

Ciorba de burtă este extrem de populară, de aceea am regândit-o și v-am adus această variantă simplă, fără carne, cu ciuperci pleurotus, pentru ca și cei cărora burta nu le face cu ochiul să se poată bucura de această ciorbă.

Citeşte

Ciuperci umplute în stil milanez

Sunt atâtea variante de ciuperci umplute, însă cea mai nouă rețetă a noastră dovedește încă o dată că întotdeauna putem prepara felurile noastre preferate într-un fel mai incitant.

Citeşte

Paste fettuccine cu smântână și ciuperci

Am adus un nou favorit pentru toți iubitorii de ciuperci: în acest preparat cremos și suculent, protagoniștii noștri sunt ciupercile champignon și pleurotus, iar crema cu vin și smântână completează aromele în mod divin.

Citeşte

Tocăniță de ciuperci

V-am adus o nouă rețetă ușoară și gustoasă de tocăniță de ciuperci pe care întreaga familie o va îndrăgi cu siguranță.

Citeşte

Pizza cu ciuperci

Fie că e vorba despre o întâlnire cu prietenii sau o cină atipică în familie, o pizza de casă savuroasă cu ciuperci e mereu o alegere bună!

Citeşte

Mușchi de vită Wellington

Un preparat englezesc care nu poate lipsi din meniul de Crăciun, mușchiul de vită Wellington este deosebit și delicios, iar acum v-am adus rețeta, așa cum o pregătim noi.

Citeşte

Sarmale vegetariene

Sarmalele sunt de nelipsit în meniul tradițional de Crăciun, de aceea v-am pregătit o rețetă de sarmale vegetariene, cu ciuperci.

Citeşte

Salată cu ciuperci proaspete

Această salată gustoasă se prepară cu ciuperci crocante, zeamă de lămâie, parmezan și pătrunjel verde proaspăt, e gata în doar câteva minute și e o adevărată bombă de savoare, o garnitură perfectă lângă mâncărurile tale preferate.

Citeşte

Mic dejun gustos cu ciuperci

Ne plac ciupercile, deoarece sunt un aliment sănătos și sățios, iar pe lângă aceasta, mai sunt și incredibil de versatile, de aceea merg excelent chiar și într-un mic dejun cald, atunci când avem mai mult timp la dispoziție.

Citeşte

Ciuperci picante cu chili și usturoi

Ciupercile picante cu chili și usturoi sunt o mâncare delicioasă, pe gustul iubitorilor de ciuperci care apreciază mâncarea picantă. Se prepară ușor, iar în aproximativ o jumătate de oră avem un prânz sau o cină excelentă.

Citeşte

Mic dejun englezesc

Micul dejun englezesc e o mâncare tradițională cu o istorie lungă, care, deși pare complexă la prima vedere, se poate prepara în câteva minute. Chiar dacă nu o pregătim în diminețile din timpul săptămânii, când suntem pe fugă, poate fi o alegere perfectă pentru un mic dejun de weekend, când toată familia se așază la masă.

Citeşte

Pizza de casă cu legume

Un preparat care ne duce cu gândul la stridii, pentru iubitorii de ciuperci pleurotus, cu un plus de savoare oferit de brânza de capră.

Citeşte

Lasagna de curcan cu ciuperci

Un preparat delicios în stil italian, care scoate în evidență gustul bogat al ciupercilor champignon și îți potolește de îndată foamea.

Citeşte